Este bio cuvântul de ordine în afacerea dumneavoastră agricolă? Vă pasă de mediu și de sănătatea clienților dumneavoastră. Trebuie să puneți în evidență acest punct forte și să vă dezvoltați afacerea. Este necesar să accentuați această forță și să vă dezvoltați activitatea. Faceți publicitate pentru a vă face clienții să dorească să mănânce mai bine cu produsul dvs. bio. Clienții nu cer adesea alimente ecologice. Atunci când este menționat un produs organic, primele comentarii sunt în general negative. Principalele argumente împotriva unui produs organic sunt că este prea scump și că nu este fundamental mai bun.
Comunicare despre cerealele ecologice
Cu toate acestea, bio are avantajele sale: este un produs 100% natural și o garanție de calitate. Acesta este punctul în care trebuie să comunicați. Trebuie să vă evidențiați imaginea eco-responsabilă și de înaltă calitate. Videoclipuri care să arate recolta de grâu și modul în care lucrați pământul. Transparența este un atu major în agricultura ecologică, mai ales dacă lucrați în domeniul alimentar. Acest lucru este valabil pentru toate plantațiile dumneavoastră: orez, soia, grâu și ovăz.
În general, secretul unei vieți sănătoase este o alimentație sănătoasă.
Toate aceste cereale ecologice pot ajunge la un public țintă mai larg, care acordă atenție la ceea ce mănâncă. Oricine are grijă de mediu sau are nevoie de energie sănătoasă la prima oră a dimineții, vegetarian, sportiv. Cerealele dumneavoastră organice ar trebui să le ofere tot ce au nevoie.
Dar principala atracție a cerealelor organice constă în faptul că acestea conțin numai ingrediente naturale, cultivate organic și fără aditivi, inclusiv conservanți și coloranți artificiali, și adesea vitamine. Pentru mulți copii, cerealele din comerț pentru micul dejun reprezintă principala sursă de vitamine și minerale pe parcursul zilei.
Prin urmare, publicitatea dumneavoastră ar trebui să se concentreze pe aceste caracteristici. Același lucru este valabil și pentru branduldumneavoastră, cu o identitate vizuală care să răspândească oferta dumneavoastră și să fie ușor de recunoscut.
Reglementări ecologice pentru terenurile agricole
Fermierii ecologici din România urmăresc să obțină un nivel ridicat de materie organică și de viață biologică în sol. Pentru o interpretare completă a normelor și reglementărilor care reglementează agricultura ecologică a cerealelor. Rotația culturilor este o succesiune planificată de diferite tipuri de culturi. Este un element-cheie în producția ecologică de cereale. Rolul rotației este de a asigura :
- principalul mecanism prin care culturile obțin nutrienți
- gestionarea controlului buruienilor, dăunătorilor și bolilor
- menținerea materiei organice din sol și îmbunătățirea structurii solului
- să răspândească nevoia de fertilitate și să asigure capacitatea de a construi fertilitatea.
Producătorii ecologici ar trebui să se străduiască să utilizeze semințe certificate ecologic atunci când cultivă “cereale ecologice”. Este interzisă utilizarea semințelor tratate în mod convențional. Există o bază de date cu semințe ecologice în care producătorii pot verifica detaliile furnizorilor și semințele ecologice disponibile. Un mic dejun complet, plin de fibre alimentare.
Diversificați-vă oferta de produse ecologice oferind diverse cereale (orez, ovăz, grâu, orz) la prețuri competitive. De asemenea, este perfect posibil să stabiliți strategii de comunicare în jurul acestor aspecte. Produse cu etichete și controlate de producătorii din sectorul ecologic. Terenuri specializate în dezvoltarea cerealelor dumneavoastră ecologice (orez, ovăz, grâu, orz). Acest lucru conferă credibilitate cerealelor dvs. ecologice și îl liniștește pe consumator. Îi oferiți un produs certificat autentic, bun pentru sănătate. Gata cu mâncărurile de legume pline de zahăr și de slabă calitate.
Faptele surprinzătoare despre alimentele ecologice
Consumul de alimente organice este un prim pas excelent pentru îmbunătățirea sănătății. Ferma dvs. oferă verdețuri și cereale ecologice. Dar de ce să mâncați alimente ecologice?
Alimentele organice au pur și simplu un gust mai bun. 43% dintre consumatori preferă alimentele organice în locul celor convenționale pentru că au un gust mai bun. Îmbunătățirea calității gustului se datorează concentrației mai mari de antioxidanți care se găsesc în alimentele organice. Acești antioxidanți îmbunătățesc culoarea alimentelor, longevitatea și beneficiile pentru sănătate pentru consumator.
Un alt beneficiu pentru sănătate al produselor ecologice este absența substanțelor chimice dăunătoare, cum ar fi pesticidele și fungicidele. Acestea sunt folosite pe culturi atunci când alimentele sunt cultivate în mod convențional. Aceste substanțe chimice nenaturale pot dăuna organismului și sunt greu de descompus de către sistemul digestiv, ceea ce poate avea efecte devastatoare pe termen lung asupra sănătății dumneavoastră.
De asemenea, aceste substanțe chimice pot dăuna rezervelor de apă și pot degrada calitatea aerului și a solului în timp. Agricultura ecologică folosește metode sigure de îmbogățire a solului și metode naturale pentru a crește culturile fără aceste substanțe chimice dăunătoare.
Cu toate acestea, există o cerere puternică din partea altor agricultori ecologici și a procesatorilor de cereale pentru cerealele ecologice cultivate în țară. Agricultura organică de cereale este un sistem care nu permite utilizarea îngrășămintelor solubile, a pesticidelor, a regulatorilor de creștere și a altor substanțe chimice. Imunitatea naturală a plantelor este folosită pentru a combate bolile ori de câte ori este posibil.